معرفی دانشکده

قدمت دانشکده مهندسي شيمي، به آغاز کار پلي‌تکنيک تهران برمي‌گردد و از اين جهت مي‌توان گفت اين دانشکده قديمي ترين موسسه آموزشي در رشته مهندسي شيمي در سطح کشور است. در حال حاضر، بسياري از اساتيد دانشگاهها و مديران ارشد صنايع از دانش آموختگان اين دانشکده هستند، فعاليتهاي آموزشي اين دانشکده در جهت رفع نيازهاي کشور و تأمين نيروهاي متخصص در صنايع شيميايي به ويژه در بخش صنايع نفت و پتروشيمي کاملاً مشهود است و از اين جهت اين دانشکده داراي کارنامه‌اي درخشان است. همچنين در امور تحقيقاتي نيز پروژهايي در مرزهاي دانش بصورت پايان‌نامه‌هاي مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا  يا پروژه‌هاي کاربردي و توسعه‌اي در جهت رفع نيازهاي صنايع کشور در اين دانشکده به انجام رسيده است.

آدرس:

ايران تهران,  خ. حافظ,  روبروی خ.سميه,  ش. 424.

صندوق پستي: 4413-15875

تلفن: 66499066 ، 64543200

فکس:    66405847

تاریخچه دانشکده

اين دانشکده کار خود را با مقطع کارشناسي در سال 1337 آغاز کرد و در سال ١٣٥٤ با تأسيس مقطع کارشناسي ارشد، فعاليت خود را گسترش داد و از اين جهت، گام مؤثري در جهت تربيت نيروهاي متخصص برداشته است، همچنين اين دانشکده نخستين دانشکده مهندسي شيمي در سطح کشور است که مقطع دکتراي مهندسي شيمي را ايجاد کرده است و در حال حاضر با گرايشهاي مختلف مهندسي شيمي در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا فعاليت دارد.

افتخارات دانشکده

آقاي دکتر محمد ادريسي در سال 1388 بعنوان چهره ماندگار معرفی شدند.

سرکار خانم دکتر طاهره کاغذچی در سال 1381 بعنوان چهره ماندگار معرفی شدند.

جناب آقای دکتر مرتضی سهرابی در سال 1380 بعنوان چهره ماندگار معرفی شدند.

آقای دکتر مرتضی سهرابی در شانزدهمين جشنواره بين المللی خوارزمی رتبه اول تحقيقات بنيادی را کسب کردند.

همچنين دکتر مرتضی سهرابی بعنوان پژوهشگر نمونه در سال 1381 معرفی شدند.

آقای دکتر حميد مدرس بعنوان دارنده بيشترين مقاله در سال 1382 معرفی شدند.

خانم دکتر طاهره کاغذچی، آقای دکتر مرتضی سهرابی و آقای دکتر بهرام دبير،  از دانشکده مهندسی شيمی بعنوان اساتيد نمونه معرفی شدند.

کتب

تالیف توسط اعضای هیئت علمی دانشکده: 72 عنوان کتاب