قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۹

ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرفته شدن شما عزیزان در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

در صورت هر گونه سوال و مشکلی مربوط به ثبت نام و انتخاب واحد به ایدی monirtdy در تلگرام و یا ایمیل m.tadayon۱۲۱۹yahoo.com  پیام ارسال نمایید و یا با شماره ۰۹۳۸۳۴۸۴۰۷۴ خانم تدین تماس حاصل فرمایید.

عضویت در کانال تلگرام برای دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی الرامیست
t.me/ChemicalEngineeringGraduate

لیست دروس دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد وروری ۹۹، به اطلاع می رساند اخذ دروس مطابق جدول الزامیست. به خاطر وضعیت کرونا در نیمسال اول ۹۹ ددانشجویان مجاز به اخذ ۹ واحد میباشند و کلاسها به صورت مجازی برگزار خواهد شد و در غیر اینصورت اطلاع رسانی خواهد شد.

برای دریافت
لیست دروس دانشجویان کارشناسی ارشد گرایشهای تحصیلی مهندسی شیمی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

لیست دروس دانشجویان کارشناسی ارشد گرایشهای تحصیلی مهندسی شیمی

قابل توجه دانشجویان دکتری ۹۹:
به اطلاع می رساند دروسی که در برنامه هفتگی در صفحه اطلاعیه ها می باشد در فرم انتخاب واحد در همین سایت در منوی فرمها ثبت نمایید و ابتدا به تایید استاد راهنمای مربوطه برسانید و پس از تایید استاد راهنما در پورتال آموزشی ثبت نمایید و پس از آن فرم انتخاب واحد تایید شده با امضای الکترونیکی استاد راهنما را جهت ثبت در پرونده به آدرس m.tadayon۱۲۱۹yahoo.com ارسال نمایید. حداکثر تعداد واحد در نیمسال تحصیلی ۹ واحد و حداقل ۶ واحد می باشد. و  اخذ ۱۲ واحد درسی در کل سال تحصیلی دانشجو مجاز میباشد و برای شرکت در آزمون جامع تحویل مدرک زبان ، اخذ ۱۲ واحد و معدل بالای ۱۶ الزامیست.