برگزاری ششمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 | تاریخ ارسال: 1401/2/28 | 

ششمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

شرح بخش هایی از این مسابقات را در ادامه ملاحظه نمائید:

 
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر خبرداد:
بازنگری برنامه رشته هوش مصنوعی در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر 

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر  با بیان اینکه این دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی در بین دانشگاه های کشور پیشگام بوده است گفت: در دانشکده مهندسی کامپیوتر برنامه رشته هوش مصنوعی مورد بازنگری قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر محمد مهدی عبادزاده با بیان اینکه دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه هوش مصنوعی در بین دانشگاه های کشور پیشگام بوده است، گفت: اولین دوره کاشناسی ارشد هوش مصنوعی در سال  ۱۳۷۱ در این دانشکده ایجاد شد.
وی افزود: دیگر دانشکده های دانشگاه های کشور رشته هوش مصنوعی را چندسال پس از  دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی کردند.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر اظهار داشت: همچنین اولین دانشجوی دکتری هوش مصنوعی در این دانشکده پذیرش شد و براین اساس اولین فارغ التحصیل دوره دکتری هوش مصنوعی نیز در این دانشکده بوده است.
دکتر عبادزاده تاکید کرد: دانشکده مهندسی کامپیوتر  دانشگاه صنعتی امیرکبیر بزرگترین گروه هوش مصنوعی کشور را از نظر تعداد و تخصص اساتید دارد. 
وی با اشاره به بازنگری برنامه دوره هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، افزود: در این راستا سرفصل ها و درس های جدید به این رشته اضافه شده است به طور مثال موضوع یادگیری تقویتی عمیق که چندسالی است در دنیا دنبال می شود به رشته هوش مصنوعی دانشکده اضافه شده است.
رئیس دانشکده مهندسی کامپوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: هر ساله در رشته هوش مصنوعی در این دانشکده حدود ۳۰ دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرش می شود، همچنین درحال حاضر  حدود ۳۰ دانشجو ی دکتری در رشته هوش مصنوعی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
دکتر عبادزاده تاکیدکرد: فارغ التحصیل های دکترای دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دانشگاه های مختلف کشور و خارج از کشور به عنوان استاد مشغول به فعالیت هستند.

دبیر علمی مسابقات هوش مصنوعی تاکیدکرد:
مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پل ارتباطی صنعت و دانشگاه 

دبیر علمی مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه در این مسابقات سه رکن اصلی اساتید، دانشجویان و صنعتگران هستند، گفت: این مسابقات پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه است.
دکتر احمد نیک آبادی در مراسم افتتاحیه مسابقات هوش مصنوعی  دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:  مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) که هم اکنون رویداد پایانی ششمین دوره آن در حال برگزاری است، باسابقه ترین مسابقات مطرح در کشور در این حوزه است و یک دهه از برگزاری آن می گذرد.
وی افزود: در مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر سه رکن اصلی اساتید، دانشجویان و صنعتگران هستند..
دبیر علمی مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکیدکرد: اساتید بازوی علمی مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بشمار می روند که نقش مهمی در تعریف مسائل، داوری نتایج و راهنمایی تیم های شرکت کننده دارند. همچنین دانشجویان نیز در حوزه اجرایی این مسابقات فعال هستند و بند اصلی تیم های شرکت کننده در مسابقات را تشکیل می دهند و صنعتگران حمایت های مالی و فنی لازم جهت تعریف مسائل، توسعه راه حل ها و حمایت از ایده های ارائه شده را فراهم می کنند.
وی عنوان کرد: مسئله محور بودن، بومی گرایی و ارتباط با صنایع سه ویژگی اصلی در روند برگزاری این مسابقات است و همواره سعی شده است نیازهای اصلی کشور شناسایی و در قالب مسابقات مختلف مطرح شوند.
دبیر علمی مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهارداشت: این مسابقات پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه است و در سال های گذشته نقش ارزشمندی در انتقال مسائل روز جامعه به دانشگاه و جلب حمایت برای ایده های دانشگاهی از سوی صنعت داشته است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با حمایت هر چه بیشتر بخش های مختلف دانشگاهی و صنعتی شاهد برگزاری هر چه باشکوهتر این مسابقات در دوره های آتی باشیم.
 ​​​